El Treball de Síntesi com a espai d’entrada per al treball per CCBB

Leci Martí i Maria Elena Armengou de l’ Escola l’Estel (Granollers): el Treball de Síntesi com a espai d’entrada per al treball per CCBB

Arrel de les converses de la sessió anterior i l’identificació de la necessitat de treballar interdisciplinàriament, sense el corsé de les matèries, hem identificat el Treball de Síntesi com a via d’introducció de la programació i avaluació del treball per competències. Aprofitant que som un claustre petit i disposat a experimentar hem plantejat fer canvis en el TdS. L’objectiu és crear una pel·lícula del TbS en anglès.

Activitat- > competència que es treballa -> una graella del que ens marcarà la manera d’avaluar.

Hem implicat el 70% del claustre en el desenvolupament de dos projecte, el PEMAC i el GEP. S’ha desenvolupat una programació en la que s’identifica quines activitats fan aportacions a cada competència. Hi ha diferents nivells de concreció. El número ens limita. Cal elevar el nivell de concreció i especificar què és el que fa que una activitat aporti a una CCBB.

No es treballen totes les competències per a no saturar el projecte i tot i que no s’han usat, en la conversa s’identifiquen els documents de desplegament com a llocs on trobar sub-competències que puguin enriquir les activitats.

Un document-guia amb el desglossament de nivells d’assoliment de cada competència és disponible per a la seva descàrrega: CreditSintesiEstel

Anuncis

One thought on “El Treball de Síntesi com a espai d’entrada per al treball per CCBB

  1. Retroenllaç: Tercera Sessió del Taller IndComp1415 | Projecte IndComp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s