Nova versió del programa IndComp: Indcomp2.0 i IndComp2.0ED.

S’ha publicat una nova versió del programa IndComp, IndComp2.0 (Beta).

Com en les versions anteriors, el programa treballa a partir de les notes de la llibreta de notes del professorat i en calcula (entre d’altres) les notes per competències i sub-competències. S’han incorporat als fitxers comentaris en forma de Post-It que permeten entendre l’origen i fórmules de càlcul de les dades per entendre com treballa el programa i facilitar la millora/modificació del programa per part d’altres desenvolupadors. En la seva nova versió, el programa incorpora ara 2 fitxers, IndComp2.0 i IndComp2.0ED, disponibles a l’àrea de Descàrregues , juntament amb un senzill manual.

Indcomp2.0 millora les prestacions d’IndComp1.1 i en fa més senzill l’ús. Permet usar-lo per a calcular la nota de l’assignatura i ofereix la informació que ja oferien les versions prèvies (una nota per a cada competència bàsica per a cada alumne, gràfics del grup classe sobre la distribució dels nivells competencials per a cada competència, indicadors de quines són les competències bàsiques que més participen a l’avaluació de les activitats aplicades) també per a diversos Nivells de Procés (creació, reproducció, memorització..) i per a Ítems d’avaluació personalitzables (que s’han ampliat a 12 per facilitar el seu ús per a avaluar sub-competències). Està dissenyat per al treball individual o conjunt de dos o tres docents.

IndComp2.0ED està dissenyat per a complementar el treball amb IndComp2.0 i treballar tot un equip docent de forma conjunta. Permet obtenir butlletins de notes per competències, nivells de procés i sub-competències. Treballa a partir de les dades obtingudes per diversos professors d’un Equip Docent amb IndComp2.0. Permet el treball global amb dades de fins a 12 assignatures i facilita l’avaluació formativa i la comunicació.

Està en marxa una proposta formativa vinculada als CRP de Granollers i Montmeló en forma de Taller de tres sessions per als Equips Docents interessats. Informació properament en aquest blog o al hashtag de Twitter #IndComp.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s