Obertes les Inscripcions al Taller Pilot IndCompED 2015-2016

A partir del proper 10 de Setembre seran obertes les inscripcions al Taller Pilot IndComp: Avaluar, Comunicar i Qualificar per CCBB a Secundària.

Com inscriure’s?

A diferència del curs anterior, enguany el taller s’ofereix només per a Equips Docents. Per aquest motiu de moment només hi ha disponibles els aplicatius dels dos Equips Docents que l’apliquen de forma pilot, l’INS Marta Mata, de Montornès del Vallès, i l‘INS Granollers, de Granollers.

Els Equips Docents d’altres centres que estiguin interessats a dur a terme el taller al seu centre de forma auto-gestionada, poden contactar acasas47@xtec.cat o jdomen44@xtec.cat, proposant una persona del centre que actuarà com a coordinadora del taller. Les inscripcions són obertes fins el dia 27 de Setembre 2015.

El taller suposa el reconeixement de 10 hores de formació a les persones participants que compleixin els requisits (assistència+tasques).

Què farem?

El taller s’estructura en 3 sessions de 2 hores de durada cadascuna i s’articula al voltant del programa IndComp2.0 i IndComp2.0ED. Al llarg del taller, s’experimenta amb l’ús del programa amb el doble objectiu d’obtenir per una banda una qualificació per CCBB per a cada alumne i un estudi per a cada grup-classe, i per l’altra banda una anàlisi de les nostres pròpies activitats d’avaluació, amb l’objectiu de partir de la pròpia pràctica i la llibreta de notes per a identificar com podem millorar en el treball i avaluació per CCBB.  Al llarg del taller es partirà de la feina pràctica a cada Centre basada en compartir dubtes, desconcerts i propostes reals al voltant de l’avaluació per competències i es comentaran publicacions de didàctica sobre les CCBB i la seva avaluació. La darrera sessió serà una trobada final intercentres per compartir experiències i fer la cloenda.

Quan? On?

Cada centre farà les sessions a la seva seu, excepte la darrera, per a la que es pactarà un lloc comú.També la data de la primera trobada serà comunicada per el professor coordinador de cada Equip Docent.

Més info o preguntes:

Us agrairem que feu difusió de la proposta,

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s