Disponibles IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent

softwareEstà ja disponible per a la descàrrega gratuïta la versió revisada de IndComp2.0, format per dos fitxers, IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent.

Com en les versions anteriors, el programa permet extreure de les notes de la llibreta de notes (del que ja estem fent) indicadors competencials, amb els objectius de:

 • Avaluar les CCBB dels nostres alumnes com a grup i individualment.
 • Quantificar quines CCBB tenim en compte i prioritzem a l’hora d’avaluar.
 • Identificar a quines CCBB fem aportacions des de la nostra matèria.
 • Promoure la discussió i canvi metodològic a partir d’aquesta avaluació de les CCBB

 Descàrrega Gratuïta des de Box.net. Manual d’ús (pdf)

Aquesta versió d’IndComp té totes les característiques de la versió Beta (llistades a la part inferior d’aquest missatge), resol algun error de funcionament de IndCompEquipDocent i incorpora modificacions que en faciliten el seu ús com a eina per a fer butlletins de qualificacions:

 • Es poden modificar manualment les notes de les matèries.
 • S’inclou la possibilitat de que constin com a no avaluats (NA) alumnes determinats per a matèries determinades.
 • Permet introduir comentaris als butlletins.
 • S’han resolt alguns errors d’etiquetatge d’ítems.

Aquesta versió del programa s’està usant com a eina per a iniciar la discussió sobre ensenyament i avaluació per CCBB en dos tallers de centre a l’INS Granollers i l’INS Marta Mata de Montornès del Vallès.

Característiques de IndComp2.0:

 • El programa incorpora ara 2 fitxers, IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent
 • IndcompAssignatura millora les prestacions d’IndComp1.1 i en fa més senzill l’ús  Permet usar-lo per a calcular la nota de l’assignatura i ofereix la informació que ja oferien les versions prèvies (una nota per a cada competència bàsica per a cada alumne, gràfics del grup classe sobre la distribució dels nivells competencials per a cada competència, indicadors de quines són les competències bàsiques que més participen a l’avaluació de les activitats aplicades) també per a diversos Nivells de Procés (creació, reproducció, memorització..) i per a Ítems d’avaluació personalitzables (que s’han ampliat a 12 per facilitar el seu ús per a avaluar sub-competències). Està dissenyat per al treball individual o conjunt de dos o tres docents.
 • IndCompEquipDocent està dissenyat per a treballar tot un equip docent de forma conjunta i permet obtenir butlletins de notes per competències, nivells de procés i sub-competències. Treballa a partir de les dades obtingudes per diversos professors d’un Equip Docent amb IndCompAssignatura. Permet el treball global amb dades de fins a 12 assignatures i facilita l’avaluació formativa i la comunicació.
 • S’han incorporat als fitxers comentaris en forma de Post-It que permeten entendre l’origen i fórmules de càlcul de les dades per entendre com treballa el programa i facilitar la millora/modificació del programa per part d’altres desenvolupadors.
Anuncis

One thought on “Disponibles IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent

 1. Retroenllaç: Primera sessió del taller IndComp a INS Marta Mata | Projecte IndComp

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s