IndComp 2.0 Release. Assignatura i ED.

Versió 2.0 (Release). Novembre 2015. IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent Descàrrega des de Box.net. Manual d’ús (pdf)

software

Aquesta versió revisada de IndComp2.0 està formada per dos fitxers, IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent. Té totes les característiques de la versió Beta i incorpora modificacions que en faciliten el seu ús com a eina per a fer butlletins de qualificacions:

  • Es poden modificar manualment les notes de les matèries.
  • S’inclou la possibilitat de que constin com a no avaluats (NA) alumnes determinats per a matèries determinades.
  • Permet introduir comentaris als butlletins.
  • S’han resolt alguns errors d’etiquetatge d’ítems.

 

Versió IndComp2.0 (Beta). Agost 2015. (No disponible).

  • El programa incorpora ara 2 fitxers, IndCompAssignatura i IndCompEquipDocent
  • IndcompAssignatura millora les prestacions d’IndComp1.1 i en fa més senzill l’ús Permet usar-lo per a calcular la nota de l’assignatura i ofereix la informació que ja oferien les versions prèvies (una nota per a cada competència bàsica per a cada alumne, gràfics del grup classe sobre la distribució dels nivells competencials per a cada competència, indicadors de quines són les competències bàsiques que més participen a l’avaluació de les activitats aplicades) també per a diversos Nivells de Procés (creació, reproducció, memorització..) i per a Ítems d’avaluació personalitzables (que s’han ampliat a 12 per facilitar el seu ús per a avaluar sub-competències). Està dissenyat per al treball individual o conjunt de dos o tres docents.
  • IndCompEquipDocent està dissenyat per a treballar tot un equip docent de forma conjunta i permet obtenir butlletins de notes per competències, nivells de procés i sub-competències. Treballa a partir de les dades obtingudes per diversos professors d’un Equip Docent amb IndCompAssignatura. Permet el treball global amb dades de fins a 12 assignatures i facilita l’avaluació formativa i la comunicació.
  • S’han incorporat als fitxers comentaris en forma de Post-It que permeten entendre l’origen i fórmules de càlcul de les dades per entendre com treballa el programa i facilitar la millora/modificació del programa per part d’altres desenvolupadors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s