AssessABP a l’INS Granollers per a avaluar els projectes trimestrals

logoassessABPAquest curs 2016-2017, a l’INS Granollers usarem el programa AssessABP com a eina d’avaluació col·laborativa del projecte Trimestral mitjançant l´ús compartit d’AssesABP a través de Google Drive.

El projecte de 1 ESO que avaluarem és el projecte “Windows to deep space”, en el que els alumnes elaboren una exposició sobre constel·lacions i objectes de l’espai profund. Diferents criteris d’avaluació sobre ítems tecnològics, científics, lingüístics i competències transversals seran avaluats en diferents parts del projecte. El dilluns 28/11/16 es van acordar 10 dels 12 criteris d’avaluació del projecte i es va decidir deixar dos criteris lliures per a objectius que emergissin en el desenvolupament del projecte.

En acabar el projecte, es recollirà una avaluació informativa per a cada alumne, en format de butlletí. La informació que recull el programa és també una eina de revisió de l’avaluació que fem els docents i del disseny didàctic, i s’aprofitarà per a extreure conclusions per a futurs projectes.

 

Deixa un comentari